اسب کرد

رفتارشناسی چیست؟

رفتارشناسی اسب

رفتارشناسی چیست؟

رفتارشناسی درک طبیعت اسب،پیش شرطی ضروری برای همه ی سوارکارن است و درصورتی که شما دائم سعی در شناخت و درک طبیعت اسب می کنید، می توانید در کنار آن به شکلی مناسب رفتار کنید.

اسب یک حیوان اجتماعی است و هیچ اسبی به تنهایی علاقه ای ندارد از این رو به این مسئله باید توجه خاصی کرد.

در هنگام آموزش می توان از غریزه دست جمعی بودن اسب ها استفاده نمود،به طور مثال؛باقرار دادن یک اسب مسن و با تجربه تر در جلوی صف می توان آموزش را به دیگر اسب بهتر آموخت.

در زندگی اجتماعی اسب ها قانون سلسله مراتب از اهمیت خاصی برخوردار است و به شدت رعایت می شود.در گله اسب ها جنگ بر سر قدرت وجود دارد که بیشتر در میان اسب های جوان اتفاق می افتد همچنین با ورود یک اسب غریبه به گله می توان پرخاشگری ها را از آنها دید.همانقدر که احساس مهربانی و کنجکاوی در آنها وجود دارد حس خشن بودن و پرخاشگری هم در وجود آنها نهفته است.

باید دقت کرد که حتی اسب در روابط خود با انسان نیز از قانون خود پیروی می کند و سلسله مراتب را محترم میشمارد و تنها سوارکارنی که اعتماد به نفس،قاطع و ارام برخورد میکنند را به عنوان صاحب و یا مافوق خود قبول میکنند.

سوارکاران باید به این نکته توجه کنند که طبیعت اسب رها بودن در محیط باز و تاختن است پس نباید آنها را در اصطبل به مدت طولانی زندانی کرد باید با تمرین های مختلف و بردن آن به بیرون از محیط اصطبل به صورت روزانه و یا هفتگی و یا به صورت یک برنامه خاص این غریزه را در آنها زنده نگه دارند.

اسب ها معمولا با محیط اطراف خود پرخاشگری نشان نمیدهند و خشن رفتار نمی کنند اما گاهی با تمرین نا به جا آنها حساس می شوند و خشن رفتار میکنند .هرچند باید به این نکته نیز توجه نمود که اسب ها نیز شخصیت ها و اخلاقیات متفاوتی دارند که با زبان بدن آن را نشان می دهند مانند حرکت خاص چشم و گوش و دم.

سوارکاران باید به نکات مختلفی در حین تمرین دقت کنند به عنوان مثال باید تفاوت میان ترس اسب و یا مقاومت آن را در انجام کاری بفهمد.

برای انجام تمرینات با کیفیت و مفید باید دقت کرد که همه چیز باید با هم هماهنگ باشد از عوامل محیطی و مکان نگهداری اسب تا ارامش دادن و اعتماد به نفس دادن به اسب .

نکته خیلی خیلی مهم در رابطه با تمرینات داشتن صبر و حوصله است.

زمانی که شما با ارامش و صبر به تمرینات میپردازید نتیجه بهتری خواهید گرفت، هیچوقت سعی نکنید که با پرخاش و استرس بالا و عجله کاری را با اسب تمرین نکنید زیرا نتیجه عکس می دهد.

Telegram
WhatsApp
Print
Twitter

تازه ترین نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *